maart 21, 2023

Aanbevelingen en referenties


HelmsBriscoe

“The fact that Pieter Jan is still in regular after being our Sales Manager for HelmsBriscoe in 2007 speaks a lot about his personality: enthusiastic, heartfelt, connector, versatile are the words matching Pieter Jan’s personality. Add a good doses of communication and commercial skills into the mix and you have a great relationship builder.

Pieter Jan trained the Benelux team with hands-on experiences, very useful for Independent Contractors building their own business. I would recommend Pieter Jan to any company as Consultant or Trainer if a boost of energy or a commercial mindset is needed.”

Joris Eyck, Managing Director bij HelmsBriscoe | LinkedIn


Avion Group

“I had the pleasure of working with Pieter Jan at Avion Group. Pieter Jan is a highly dedicated, enthusiastic, and creative international sales and hospitality professional. He has a unique eye for detail, comes with innovative ideas, and is very attentive and inspiring to his customers and colleagues. He is a great team player who takes the initiative and works independently on his projects to achieve the best results. I am sure Pieter Jan’s professionalism, dedication, and positivity can significantly contribute to his future projects!”

Irina van Heeswijk, Director Sales and Marketing bij Avion Group | LinkedIn


My Added Value

“Pieter Jan, is ten eerst een zeer enthousiast, zorgzaam, energiek en een slim persoon. Met al deze bijzondere eigenschappen en met zijn immens kennis & ervaring, hij brengt overal waar hij ook maar heen gaat, leven en succes. Ik heb in meerdere locaties met hem samen mogen werken en ik zal hem zeer aanbevelen.”

Özgür Eylen, Owner bij My Added Value | LinkedIn


ML Hospitality, Renaissance Schiphol and Mercure Amersfoort

“Ik heb de afgelopen jaren, binnen ACCOR, met Pieter Jan mogen werken. ik heb hem leren kennen als een professional maar zeker ook als een prettige collega die tijd MAAKT om te helpen. Ik kan hem iedereen aanbevelen want hij is een zelfstandig werkende collega die zeker zal bijdragen aan het succes van de onderneming, en dit dus op meerdere fronten.”

Martin Lindelauf, Director bij ML Hospitality / Director Renaissance Schiphol and Mercure Amersfoort | LinkedIn


RTV Dordrecht: workshop “De waarheid over liegen”

“Op 7 maart 2019 heeft Mirjam een presentatie gegeven over “De waarheid over liegen”. Zij deed dat op een buitengewone wijze. Het thema is boeiend, maar zij beheerst ook de kunst om het krachtig over te brengen. Ze betrok de aanwezigen op een natuurlijke manier, zonder het gevoel te krijgen dat je voor het blok gezet wordt. Ze staat er, is relaxt, heeft passie, leeft zich in en heeft humor. Het thema is bij mij zo binnengekomen dat ik me nog meer hierin ben gaan verdiepen en dat ik het ook uitdraag. Ik noem daarbij altijd haar naam. Mirjam je bent een kanjer.”

Gerrit Jan, Arbeidsbemiddelaar| Youtube video


Gemeente

“Op een gegeven moment had ik het gevoel dat de e-mail mijn leven overnam. Een tijdverslindend monster dat me elk moment van de dag in zijn greep hield. Toen ik via via met Mirjam in contact kwam stond ik op het punt van een burn out. Ik sliep slecht, had een kort lontje en bij elke pieptoon van de mail voelde in een knoop in mijn maag. Mirjam is letterlijk naast me gaan zitten om een nieuwe structuur op te zetten, heeft me geleerd hoe ik mijn grenzen kan stellen en bewaken en coachte mij in het effectiever versturen van mijn eigen mails. Het mooiste moment was toen we mijn inbox leeg hadden. Ik voelde mij letterlijk bevrijd! Ik heb nu meer tijd om me op mijn kerntaken te richten en merk dat het mijn prestaties enorm ten goed komt. De weerstand die ik aanvankelijk voelde om mijn gewoontes te veranderen heeft Mirjam op vriendelijke maar vastberaden wijze doorbroken.”

Sonja, Beleidsadviseur


ISD BOL

“Mirjam vertelt met veel enthousiasme en neemt je mee op reis in de wereld van leugens en bedrog. De tijd vliegt voorbij tijdens haar workshops en aan het eind heeft ze je kijk op menselijk gedrag voorgoed veranderd. Als je iemand zoekt die je wegwijs kan maken in de wereld van de leugen, dan is Mirjam de expert waar je zijn moet!”

Saskia, Sociaal Rechercheur


Werkorganisatie BUCH

“Trainster Mirjam van HOTC is een trainster die van het begin tot het einde weet te boeien. Zij heeft het totaalpakket. Ze is een ontzettend leuke en uitnodigende verschijning en heeft verstand van zaken. Ze legt de theorie dusdanig uit dat het blijft hangen en heeft ter ondersteuning aan de theorie een aantal hele leuke en goede oefeningen. Daarnaast is ze in staat om op empathische én professionele wijze vragen te beantwoorden. Normaal gesproken ben ik mijn focus snel kwijt. En daarvoor heeft zij goede tips gegeven waar ik mee aan de slag kan. Het zou geweldig zijn als ik altijd zo gefocust zou kunnen zijn als tijdens de training van Mirjam. Niet alleen haar training, maar ook Mirjam zelf wil ik dan ook van harte aanbevelen”

Astrid, Programmamanager /HR Adviseur/ Opleidingen bij Werkorganisatie BUCH


Interesse of nieuwsgierig geworden?

Vragen of ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen, vul het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.