augustus 20, 2019

Consultancy

Als ondernemer of manager wil je graag dat je bedrijf groeit en bloeit.

Commerciële werkzaamheden zijn daarbij van groot belang. Het is echter niet altijd mogelijk om zelf alle commerciële taken uit te voeren of je commerciële team op de juiste manier aan te sturen en te coachen. Hier komt consultancy en commerciële ondersteuning om de hoek kijken.

Als consultant en commercieel expert kan ik je helpen bij het uitvoeren van verschillende commerciële activiteiten, zoals:

  • het opzetten van een strategie voor klantwerving en -behoud
  • het ontwikkelen van marketingplannen en -campagnes
  • het opstellen van sales plannen
  • het trainen en coachen van je sales- en accountmanagementteam.

Ook kan ik je ondersteunen bij het opzetten van een commerciële afdeling of het verbeteren van bestaande commerciële processen en systemen.

Mijn ruime ervaring en uitgebreide netwerk stellen mij in staat om snel en efficiënt te werken.

Ik kan je helpen bij het identificeren van kansen en bedreigingen op de markt en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om je bedrijf te laten groeien.

Bovendien kan ik je adviseren over de beste manier om je commerciële team te managen en te coachen, zodat zij het beste uit zichzelf halen en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Of je nu een start-up bent die behoefte heeft aan commerciële begeleiding en ondersteuning, of een gevestigd bedrijf dat een frisse wind nodig heeft om nieuwe kansen te identificeren en te benutten, ik sta voor je klaar.

Met mijn expertise en ervaring kan ik je helpen bij het realiseren van je commerciële doelstellingen en het vergroten van je succes op de markt.

 

Interesse? En meer weten?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.