augustus 19, 2019

Over Hands On Training & Consultancy

Waarom HOTC?

 

Consultancy, coaching en begeleiding:

Als ondernemer of manager streef je naar groei en succes voor je bedrijf, maar commerciële activiteiten kunnen uitdagend zijn om alleen aan te pakken of om je commerciële team effectief te leiden.

 

Expertise in commercie:

Als consultant en commercieel expert ben ik er om je te ondersteunen bij diverse commerciële activiteiten. Dit omvat strategische klantwerving, ontwikkeling van sales-strategieën, teamcoaching en training on the job.

 

Efficiënt en resultaatgericht:

Dankzij mijn uitgebreide ervaring en uitgebreide netwerk kan ik snel en efficiënt werken. Ik ben in staat om kansen te i

 

Voor elk bedrijf:

Of je nu een start-up bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat zijn marktpositie wil verstevigen, ik sta klaar om je te begeleiden en nieuwe mogelijkheden te benutten.

 

Succes in de markt:

Met mijn expertise help ik je jouw commerciële doelen te bereiken en je succes op de markt te vergroten. Samen werken we aan de groei en bloei van je bedrijf.

 

Interesse? En meer weten?

HOTC helpt jou graag om te zorgen dat jouw team helemaal klaar staat om de gasten met een grote smile te ontvangen. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.