oktober 1, 2019

Over HOTC

.Pieter Jan Huizinga

Ik ben Pieter Jan Huizinga, specialist op het gebied van gastvrijheid, commerciële projecten, coaching en begeleiding.

Met meer dan twintig jaar ervaring in Sales en Gastvrijheid, waaronder een waardevolle tijd bij gerenommeerde hotelketens zoals Accor en IHG, kan ik met oprechtheid zeggen dat mijn persoonlijke succes diepgaand verbonden is met gastvrijheid, verkoopvaardigheden, netwerken en het opbouwen van persoonlijke relaties.

Voor een uitgebreid overzicht van mijn zakelijke ervaringen en kwalificaties, nodig ik u van harte uit om mijn LinkedIn-profiel te bekijken via de volgende link: https://www.linkedin.com/in/pieter-jan-huizinga-369663a/

Sinds de oprichting van mijn eenmanszaak, Hands on Training en Consultancy, in augustus 2019, heb ik mij toegewijd aan het bieden van training, coaching en advies aan bedrijven op het gebied van gastvrijheid en sales. Mijn duidelijke missie is om medewerkers en managers in diverse branches te ondersteunen, adviseren en ontzorgen, zowel op operationeel als strategisch niveau, om persoonlijke groei te realiseren.

Ik zet me met hart en ziel in om mijn missie waar te maken door op maat gemaakte oplossingen aan te bieden tegen eerlijke en duidelijke prijzen.
Bij Hands on Training en Consultancy ben ik een expert op het gebied van Sales en Gastvrijheid
. Schrijf je nu in en ontdek hoe ik je kan helpen om jouw bedrijf te laten groeien.

 

 

Mirjam Pels (samenwerkingspartner)

Mirjam is een enthousiaste, empathische trainer en coach met specialisaties in “Focus Management” en “Waarheidsvinding.”

Ze heeft ruime ervaring in het efficiënt werken en omgaan met stress, en ze begrijpt de uitdagingen van hoge werkdruk in bedrijven. Haar training richt zich op minder afleiding, efficiënter werken en het verkrijgen van rust en controle.

Mirjam heeft een passie voor non-verbale communicatie en leert ze je hoe je inconsistenties tussen lichaamstaal en gesproken woord kunt herkennen, wat waarheidsvinding bevordert.

Daarnaast beschouwen klanten haar als de beste coach die ze zich kunnen wensen.