Hands On Training en Coaching

Mirjam

Mirjam Pels – Hands On Training en Coaching

Mirjam is Coach, Trainer en spreker bij Hands On Training en Coaching. Specialist op het gebied van Focus, Efficiënt werken en Non verbale communicatie

Wie is Mirjam Pels?

Mirjam is enthousiast, open, empatisch en kan op prettige wijze mensen motiveren, inspireren en in beweging brengen. Ook het omgaan met en het aansluiten bij zeer diverse gesprekspartners is haar kracht.

Zij is gecertificeerd trainer heeft twee specialisaties “Focus Management” en “Waarheidsvinding”

Focus Management & Effectief werken

Door haar achtergrond en werkervaring in (internationale) commerciële organisaties heeft zij ruime ervaring met organiseren, het halen van deadlines, efficiënt werken, snelle besluitvorming en stress.

Mirjam weet als geen ander hoe hoog de werkdruk kan oplopen in een bedrijf en dat burn out door overbelasting een groeiend probleem is binnen bijna elke bedrijfstak.

Hoe zorg je er in deze tijd nu voor dat je minder afgeleid wordt, meer werk kunt verzetten in minder tijden hoe je meer rust, overzicht en controle krijgt? Dat staat in deze training centraal!

Waarheidsvinding

Mirjam heeft een passie voor non verbale communicatie en dat wat mensen je vertellen zonder woorden. “Ik ben altijd verbaasd geweest dat er in opleidingen en bedrijven zo weinig aandacht is voor het non verbale aspect van communicatie.

De training van de Leugenacademie is voor mij een echte eye opener en heeft een in Nederland unieke benadering in het herkennen van inconsistent gedrag tussen lichaamstaal en het gesproken woord”

Het beheersen van deze methodieken geeft je waardevol inzicht in het leren “lezen” van je gesprekspartner en waarheidsvinding. Een prachtig vakgebied waarin je eigenlijk nooit uitgeleerd raakt.