Workshop: de waarheid over liegen

Mirjam geeft je tijdens deze workshop een kijkje in de geheimen van het ‘lezen’ van je gesprekspartner. Zij is Trainer | Consultant bij het eigenzinnige bureau De LeugenAcademie welke gespecialiseerd is in trainingen, workshops en lezingen gericht op het herkennen van de ware intenties van mensen en de betekenis van non-verbaal gedrag.

Van grote waarde voor niet alleen advocaten, verzekeraars, HR-managers, accountants en politie maar eigenlijk voor ons allemaal. 

Inleiding Workshop: de waarheid over liegen

We horen een aantal aantrekkelijke waarheden over liegen. En dat is nuttig want we liegen allemaal, meerdere keren per dag zelfs. Maar hoe herken je een leugen en wat kun je daar vervolgens mee in de alledaagse business? 

Om klanten nog beter te kunnen helpen en begrijpen heeft Mirjam een groot aantal tips voor ons. Zo leer je niet alleen wat non-verbaal gedrag betekent maar laat ze ons ook kennis maken met signalen die misleidende klanten kunnen afgeven.

Na deze workshop kun je aan de slag met nieuwe inzichten!


Interesse Of vragen?

Spreekt de bovenstaande workshop jou aan, vul het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.