Training: Data gedreven werken in de horeca

Inzichten

Inleiding training:
Ben je op zoek naar een manier om de concurrentie voor te blijven en je winstmarges te vergroten in de horeca? Dan is de training “Data gedreven werken in de horeca” precies wat je nodig hebt. Deze training is gebaseerd op de nieuwste technologie├źn en richt zich op de waarde van data gedreven werken in de horeca-industrie.

Tijdens deze interactieve training ervaar je zelf de mogelijkheden en leer je hoe je data kunt gebruiken om je eigen content te verbeteren en je prijsstrategie te optimaliseren. Ontdek hoe je winstmarges kunt vergroten door data te gebruiken om slimmer te werken en direct inzicht te krijgen in je omzet, productinformatie en meest verkochte producten.

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van Sales, Gastvrijheid en de uitgebreide kennis wat ik heb opgedaan bij Butlaroo over Data gedreven gastvrijheid kan ik ondernemers en medewerkers helpen/leren hoe om te gaan met de horeca van de toekomst. Laat deze kans niet liggen en schrijf je vandaag nog in voor de training “Data gedreven werken in de horeca”.

Regenerate response