De sleutel tot positieve gastbeleving

De grote glimlach

Wie wil dit nou niet, een zaterdagavond, lekker verwend worden en samen met vrienden genieten van heerlijk eten, met daarbij een goed glas wijn.

Ik wil graag mijn ervaring delen van gisteravond 12 oktober.

We gingen met vrienden eten bij een heerlijk Thais restaurant Adam en Siam aan het Rokin in Amsterdam. Het was smerig, druilerig weer, waardoor we nat bij het restaurant aankwamen. We waren nog niet binnen of we werden binnen een paar seconden welkom geheten door gastheer pur sang, Rob.

Onze tafel was nog bezet, maar dat gaf niks, want we werden aan de bar gezet en kregen een heerlijk glas prosecco. Na een paar minuten was de tafel klaar en werden we naar onze tafel gebracht.

De menu- en wijnkaart werden gebracht en we konden onze keuze gaan maken. Niet te doen!! Er stonden zoveel lekkere gerechten op de kaart dat we Rob de keuze hebben laten maken en ons hebben laten verrassen.

De tafel werd gedekt en terwijl dat gebeurde introduceerde hij zich en vertelde wat hij in het verleden had gedaan en waarom hij nu bij Adam en Siam werkt. Aan de passie en motivatie waarmee dat deed merkte je dat het management van het restaurant goed voor het personeel is waardoor men er graag wil werken.

De keuze voor voorgerechten was uitstekend ingevuld en binnen een kwartier stonden er twee schalen met voorgerechten op tafel. Fles wijn erbij en de avond kon nu al niet meer stuk. Vervolgens kwamen de hoofdgerechten en konden we heerlijk van alles delen en proeven. Wow, pure foodporn, Te lekker! Volgende fles wijn werd opengemaakt door een jongeman met een ontwapenende lach en we bestelde nog maar een portie van de beste groene curry die ik ooit heb gegeten.

Voldaan en met een grote glimlach op onze gezichten betaalden we, gaven het personeel een mooie fooi en gingen we naar buiten de regen weer in. Dat maakte niet uit, het voelde alsof de zon scheen want deze avond ging de boeken in als een avond om niet snel te vergeten.

Op naar een volgende keer!!

Dit bericht is geplaatst in Blog . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *